OM OSS

HISTORIE

Etter å ha drevet eget firma i over 30 år innen glass og aluminium, startet Tommy opp firmaet Aqua Norge. Han ønsket å starte med noe helt nytt, noe innovativt og miljøvennlig. Dette skulle vise seg å være innen moderne vaskesystemer.


Tommy hørte om Baudoin vaskesystem og suksessen det hadde i Sverige. Han bestemte seg for å utforske dette nærmere. Tommy innså raskt at dette var et høykvalitets vaskesystem og de hadde svært store markedsandeler i Europa.Han bestemte seg for å opprette Aqua Norge for å gjøre denne teknologien tilgjengelig for det norske markedet. I dag gleder Tommy seg over svært fornøyde kunder og fantastiske resultater. 90% av jobbene er utført uten lift, arbeidet blir derfor gjort mye raskere og likevel med svært høy kvalitet. Resultatene er rett og slett fantastiske.


Etter å ha ledet Aqua Norge i 10 år, blir Tommy fortsatt imponert over Baudoin sitt vaskesystem. Det overgår alle forventinger. Hele 99% av kundene er svært fornøyde. Aqua Norge har opparbeidet seg et meget godt rykte innen fasadevask og har derfor svært mange faste oppdrag og bestillinger.